WhatsApp Destek E-Belediye

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

• 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

Belediye Başkanımız Ali ALTUNTAŞ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Aziz milletimizin; Dünya Demokrasi Tarihi’ne kanıyla, canıyla yazdığı 15 Temmuz Demokrasi Destanının üzerinden bin yıl geçse de milletimizin onurlu duruşu, milli hafızamızdan asla silinmeyecek kadar büyük bir öneme sahiptir.

Vatan haini FETÖ ve işbirlikçilerinin kanlı darbe girişimi karşısında Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’IN çağrısıyla, yekvücut meydanlara inerek, hainlerin karşısına dikilmiş olan Milletimiz, Çanakkale’de, Dumlupınar’da bu ülkeyi bölmek isteyen saldırganlara karşı ne cevap vermiş ise, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir.

Asker Elbisesi Giymiş Teröristler, Demokrasiyi savunmak için sokağa çıkan masum insanlarımızın üzerine kurşun yağdırmaktan çekinmemiş, uçaklardan, helikopterlerden vatandaşlarımıza ateş açmış, Ulusal egemenliğin temsil yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni bombalamışlardır.

İradesine, demokrasisine istiklaline ve istikbaline, canı pahasına sahip çıkan milletimiz Dünya tarihinde belki de eşi benzeri olmayan bir şekilde, ihanet çetesinin darbe girişimi çıplak elle durdurmuştur. Darbe girişiminin ömrü 24 saati dahi bulmamış, ihanet şebekesi derdest edilerek, adalete teslim edilmiştir.

Camilerden yükselen salalar ve yüreklerdeki iman gücüyle aydınlanan karanlık gecenin sabahında vatan, millet, bayrak uğruna şehadete yürüyen 251 şehidimize ve bu topraklar için şehit olan tüm şehitlerimize bir kez daha Rabbimden rahmet diliyor, şükranlarımı sunuyorum.15 Temmuz gecesin de şehadeti göze alan 2733 gazimize ve tüm gazilerimize de bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Allah bir daha bu asil millete böyle kara bir gece yaşatmasın! dedi.

Yorum Yap