WhatsApp Destek E-Belediye

• 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mızın 98. Yılı Kutlama Programları Coşkulu bir şekilde kutlandı.
image

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mızın 98. Yılı Kutlama Programını İlçe Kaymakamımız Mücahit Öztürk, Belediye başkanı Ali Altuntaş,  kıymetli çocuklar, gençler, hemşehrilerimiz ve ilçe protokolümüz ile birlikte ilçe stadyumumuzda çoşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Ali Altuntaş; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı ve şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mızı en kalbi duygularımla kutluyorum." dedi.

Yorum Yap